Falck Hälsocoach – stöttar dig att nå dina mål

Vi erbjuder ett unikt medlemskap som ger dig tillgång till en personlig hälsocoach, redo att stötta och motivera dig som vill förändra din livsstil. Vi hjälper dig oavsett om du vill komma igång med träning, minska smärta, hitta mental balans, sova bättre eller bryta negativa vanor. 

Medlemskap i Falck

Med ett medlemskap hos oss på Falck får du tillgång till en personlig coach som stöttar dig i din egen hälsoresa, oavsett om du vill förbättra din fysiska eller mentala hälsa. Tillsammans utvecklar ni en plan baserat på dina mål och sedan stöttar din coach dig för att nå dina mål.  

Det kan vara allt från att komma igång med träning, minska smärta eller hitta mental balans, sova bättre eller bryta negativa vanor. Det viktiga är att vi utgår från dig och vad du vill förändra. 

Allt det här ingår i ditt medlemskap på 12 månader: 

  • Ett uppstartsmöte med din hälsocoach på 50 minuter 
  • En handlingsplan för att kunna utföra och följa upp planerade åtgärder 
  • Tre uppföljningsmöten med hälsocoach på 20 minuter 
  • Möjlighet att kontakta hälsocoach digitalt 

Hur går det till? 

När ditt medlemskap blivit registrerat får du ett mejl med en bokningslänk. I ett digitalt uppstartsmöte med din coach lägger ni tillsammans upp en plan för din kommande hälsoresa.

Uppstartsmötet med din hälsocoach bokar du via en länk som du får i samband med registreringen. Mötet sker online via videosamtal och efter att du har svarat på ett antal frågor utvecklar ni gemensamt en handlingsplan för att nå dina mål. Sedan stöttar hälsocoachen dig på din resa genom att följa upp ditt mående och dina mål. 

Handlingsplanen som hälsocoachen delar med dig kommer att uppdateras regelbundet och tillsammans med din coach följer du upp planerade åtgärder.  

Uppföljningsmötena bokar ni in regelbundet eller när det passar dig, helt beroende på din handlingsplan och vad du vill ha hjälp med. Det ingår tre uppföljningsmöten på ett år, behöver du fler, kan du boka dessa mot extra betalning.  

Du kommer även få möjlighet att ta kontakt med din hälsocoach digitalt för att få svar på frågor.  

Vad kan din hälsocoach hjälpa till med? 

  • Att hitta en balans i vardagen 
  • Strategier för återhämtning och sömn  
  • Optimering av träningsvanor för att uppnå dina mål
  • Strategier för att bryta ohälsosamma vanor
  • Stresshantering